Gnocchi Caprese
Iedereen kent de salade Caprese wel. Laten we die heel simpel gaan upgraden door enkel Gnocchi’s toe te voegen. (spreek uit: Njokkie). Nu hebben we nl. de 3 belangrijkste macronutriënten in deze maaltijd. Koolhydraten, eiwitten en vezels. Dit een topmaaltijd voor doordeweeks als je geen tijd hebt om makkelijk een gezonde maaltijd wil maken. Wil je vega: voeg dan extra mozzarella toe.
Ingrediënten:
- Gnocchi, met een willekeurige vulling
- Rucola
- Cherrytomaten
- Mozzarella
- Rode ui
- Pesto
- Parmezaanse kaas
- Stukje steak naar wens
- Roomboter
- Olijfolie
Bereidingswijze:
-Bak de Gnocchi ’s in een koekenpan met een scheutje olijfolie;
-Bak je steak naar wens in roomboter;
-Snijd de cherrytomaten en mozzarella door de helft;
-Snijd de rode ui in ringen;
-Maak je bord op met de rucola salade, cherrytomaten, mozzarella, rode ui, pesto en Parmezaanse kaas
-Verdeel enkele Gnocchi ’s over je bord;
-Geniet van je kleurrijke maaltijd!
Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB? ♥ 😊 🙁