Gebakken Noodles
Je kent ze vast wel; Indomie! Gewoon de waterkoker aan en dan in een soepkom de noodles laten opwellen. Maar wist je dat je hiervan in een mum van tijd ook een lekkere lunchmaaltijad van kan maken met lekkere groentes en veel eiwitten? De instant noodles zijn in allerlei smaken; kip-, runder-, garnalensmaak, spicy, mi-goreng, rendang, etc. Er zit er vast wel een die je lekker vindt.
We gaan die indomie noodles nu eens up-graden.
Ingrediënten:
- Zakje indomie naar smaak
- Prei
- Mini-paksoi (bokchoy)
- Sojabonen
- Ei
Bereidingswijze:
- Wel de noodles op in kokend water;
- Was de prei en mini-paksoi;
- Snijd ondertussen de prei in dunne ringen en de mini-paksoi door de helft;
- Bak een ei in een koekenpannetje;
- Zodra de noodles zijn opgeweld haal je ze uit het water en laat je ze uitlekken;
- Wanneer het ei gebakken is gebruik je dezelfde pan om je noodles in te bakken;
- Voeg een scheutje olie toe en vervolgens de prei en sojabonen;
- Over enkel minuten voeg je de noodles toe met de bijbehorende zakjes;
- Serveer in een leuke bowl, eetsmakelijk!
Tip: Heb je left-overs gebakken kip of vlees van de dag ervoor, voeg die ook toe. Ook erg lekker als je stukjes nori-vel toevoegt, uiteraard als je die nog in je voorraadkast hebt liggen.
Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB? ♥ 😊 🙁