Bananenpannenkoekjes met Havermout
Een van mijn favoriete recept die ik graag met jullie wil delen. Oohhhh dit is zo makkelijk, lekker en voedzaam. Banaan zie je eigenlijk wel in iedere fruitmand. Het is makkelijk fruit om zo mee te nemen. Heb jij ook wel eens van die overrijpe bananen? Gooi ze niet weg! Want dan zijn ze op het lekkerst als je ze gaat bakken. Probeer eens met slechts 5 ingrediënten deze voedzame pannenkoekjes. Heb je geen blender of staafmixer? Geen paniek! Met een vork prakken gaat het ook prima ?
Voldoende voor 1 persoon;
Ingrediënten:
- 1 grote banaan;
- 2 eieren;
- ca. 4 el Havermout;
- Scheutje melk;
- Klontje roomboter;
- Kwark;
- Kokossnippers;
- Blauwe bessen;
- Frambozen.
Bereidingswijze:
- Doe de banaan, 2 eieren, havermout en scheutje melk in een maatbeker en mix dit met de staafmixer totdat het een beslag wordt;
- Zet een pannetje op en laat en klein beetje boter smelten;
- Giet het beslag in de pan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten;
- Serveer dit met kwark, kokossnippers, blauwe bessen en de frambozen.
Tip! Wanneer je hier meerdere porties van maakt, kun je dit op elke gewenste moment van de dag eten.
Laat je ons weten hoe het heeft gesmaakt via IG of FB? ♥ ? ?